O nama

DVD Gornja Drenova osnovano je 23.04.2016. godine. Sjedište DVD-a je u Gornjoj Drenovi. Možemo se pohvaliti da imamo članove ne samo iz Gornje već i iz Donje Drenove, Bunjaka, Hrnjanca i susjednih naselja. Brojimo dvjestotinjak članica i članova od kojih je 40 članova vatrogasnog podmlatka i mladeži. 20 članova je operativnih i imaju položen ispit najmanje za vatrogasca.
Primarni cilj nam je odazvati se na akcije gašenja požara i spašavanja ljudi i imovine od požara i ostalih prirodnih nepogoda te biti aktivan član Vatrogasne zajednice grada Sveti Ivan Zelina. Volimo se družiti te kroz godinu organiziramo nekoliko prigodnih veselica.

Upravni odbor

>
Ime i Prezime Funkcija
Darko Bistrički Predsjednik
Karlo Bistrički Zapovjednik
Marko Kožić Tajnik
Božica Vizec Bistrički Blagajnik
Karlo Večaj Zamjenik predsjednika
Zlatko Jarec Zamjenik zapovjednika
Stjepan Kožić Spremištar
Darko Bistrički Član
Vlado Forko Član
Mladen Kožić Član
Antonio Petek Član
Vlado Večaj Član
Tomislav Vizec Član

Zapovjedništvo

Ime i Prezime
Karlo Bistrički
Zlatko Jarec
Drago Bistrički
Zlatko Vurajić

Sveti Ivan Zelina

Grad Sveti Ivan Zelina smješten je na sjeveroistočnom dijelu Zagrebačke županije i graniči na zapadu s Gradom Zagrebom i Krapinsko-zagorsko županijom, na sjeveru s Općinom Bedenica i Varaždinskom županijom, na istoku s Općinom Preseka, Općinom Rakovec, Gradom Vrbovec i Općinom Brckovljani.
Danas Grad Sveti Ivan Zelina u svom sastavu ima 62 naselja, te se prostire na površini od 185,44 km², što iznosi 6% ukupne površine Zagrebačke županije (3058,15 km²). Prosječna naseljenost je 87, 72 st./km², čime je grad svrstan u ruralnu lokalnu zajednicu. Grad Sveti Ivan Zelina broji 15.990 stanovnika (prema popisu stanovništva 2011. godine), od kojih 2.749 ili 17% žive u naselju Sveti Ivan Zelina, a ostali žive u okolnim naseljima.